Vecāku rožukronis par bērniem

 

 

Maijā aprit septiņi mēneši, kopš vairākas ģimenes ir iesaistījušās Vecāku rožukronī par bērniem. Ģimeņu tikšanās Mātes dienā, 13. maijā, kas šogad zīmīgi sasaucās ar mūsu Debesu Mātes – Fatimas Rožukroņa Karalienes – atceri, bija skaista iespēja pateikties Dievam par visām žēlastībām, ar kurām Viņš ik dienas stiprina mūsu mīlestību.

Lai arī tikšanās laikā nebijām īpaši kuplā skaitā, tomēr piedzīvojām mūsu garīgo vienotību caur rožukroni! Paldies par kopīgo lūgšanu ģimenēs!

Liels prieks ir par vecāku liecībām, kas izskan pēc septiņu mēnešu ilgās rožukroņa lūgšanas pieredzes:

Paldies par šo laiku Vecāku rožukronī, tas izrādījās ļoti svētīgs lūgšanu veids. Nav nemaz tik viegli lūgties par bērniem, kas visu laiku kaitina un kaut ko prasa, savu vārdu tik ļoti pietrūkst. Ar rožukroni viss ir vienkāršāk! (Ieva)

 

Turpinu lūgties rožukroni par bērniem. Šajā laikā, kamēr to lūdzos, kaut kas pozitīvā ziņā ir mainījies arī manos bērnos, noteikti arī rožukroņa lūgšanai ir bijis kāds nopelns tajā. (Baiba)

 

Mūsu ģimenei šajā laikā ir gājis kā “pa kalniem un lejām”. Tas nebija viegli – atcerēties par lūgšanu. Tomēr tieši tāpēc piedzīvojām, kā tā mūs satur kopā. To bija ļoti svētīgi izjust. Turpināsim lūgties! (Linda)

 

Mēs rožukroņa noslēpumu lūdzamies katru rītu kopīgi mašīnā un tas palīdz uzturēt labu gaisotni saspringtos darbdienu rītos! (Anna)

 

Kad vārdu nav, kad nav nekā – lūdzoties rožukroni viss pāriet, atjaunojas, sakārtojas. Pastāvīgi lūdzoties rožukroni, es varu dzīvot. “Esi sveicināta…” jau atpestī no mokām, no raizēm, no visa… Dievs gan ir brīnišķīgs, Viņš zina, kā ieviest kārtību.  (..) Rožukronis un vēršanās pie Dievamātes ir ikdienas sauciens uz Dievu, uz Jēzu, uz Svēto Garu, uz Mariju. (Eva)

 

“Vecāku rožukronis par bērniem” – tā ir kopīga lūgšana, kurā vecāki katru dienu lūdzas vienu rožukroņa noslēpumu tieši savu bērnu nodomā. To var darīt jebkurā laikā. Katra ģimene saņem vienu nodomu (rakstot [email protected]), ko var lūgties noteiktu laiku vai arī paliekot lūgšanu kopienā ilgstoši. Noslēpumi tiks arī mainīti lūdzēju starpā (13. oktobrī).

Vairāk >>

Notikumu kalendārs
 aprīlis 2021
MTWTFSS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
T. Honorāta vārdi:
„Cilvēks, kuram ir dzīva ticība un dedzīga mīlestība, visur saskata Dieva mīlestību, Viņa spēku un gudrību.”
Sv. Francisks:

“Mēs esam solījuši lielas lietas, un vēl lielākas ir solītas mums; pildīsim vienas un ilgosimies pēc otrām. Bauda ir īsa, bet sods mūžīgs; ciešanas ir nelielas, bet godība nebeidzama; daudz ir aicinātu, bet maz izredzētu, atmaksa ir visiem.”– Toms no Čelano, Dzīves apraksts, II (2C 191)